Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Bayernluft

Sajnos ezek a gépek a bizonytalan ideig nem rendelhetők!

A gyártó tájékoztatása szerint kiszámíthatatlanná váltak a beszállítói láncok, számos alkatrész és alapanyag nehezen hozzáférhető, áraik pedig előre nem meghatározhatók.

Ezért ezen gépekre történő megrendelések felvételét biztonytalan ideig felfüggesztettük!

Reményeik szerint amint rendelkezésre állnak az alkatrészek, újra elérhető lesz a gép!

A gépet viszont egészen jónak tartjuk, számos gép telepítése után nagyon jók a tapasztalatok, ezért nagyon várjuk, mikor lesz ismét elérhető!


AERTECH értékelés:

ár/érték arány:

teljesítmény:     

 

 

Ez a kompakt gép kiváló választás kisebb szobák, hálók, gyerekszobák, valamint fürdők, alagsori helyiségek szellőztetésére.

Talán az egyik leginkább sokoldalúan beépíthető berendezés. Kicsi a helyigénye, NAGYON csendes, és rugalmasan beépíthető akár két helyiség elszívására is alkalmas.

Falon kívülre vagy besüllyesztve is szerelhető.

Egyszerűen programozható: pl. ha a hálóban éjjel alacsonyabb fokozaton egy alapszellőzést szeretnénk, míg nappal egy magasabb fokozatú átszellőzést, néhány gombnyomással be tudjuk programozni a gépet.

Külön WINDOWS alkalmazás segíti a gyors, egyszerű programozást.

Opcionálisan páratartalom érzékelőket is be lehet építeni a friss és kidobott levegő ágba, s ennek segítségével mindig az optimális szellőzést biztosítja a gép, automatikusan (ezt a funkciót egyre többen kérik).

 

A berendezés egy egyszerűbb elektronikával és vezérléssel rendelkező Basic és egy sokkal több szolgáltatással rendelkező Comfort változatban kapható.

Basic:

Bayernfan Basic

Comfort:

Bayernfan Comfort

 

A Comfort változat új feljesztéseket kapott, így a 4. verzióban a gép fő tulajdonságai ezek:

 

- Az előlapi vezérlőpanel 10 gazdaságos kék LED-del rendelkezik. Ezek vagy állandóan kijelzik a készülék aktuális teljesítményét (diszkrét éjszakai fény, pl. a fürdőszobában), vagy az utolsó gomb megnyomása után 15 másodperccel kikapcsolnak (pl. a hálószobában). További üzemállapotok egy gombnyomással hívhatók elő.

- Külső USB-csatlakozó a ház külső oldalán. Az USB-kábel így akkor is csatlakoztatható, ha a készülék ajtaja zárva van, és az élő értékek megjeleníthetők ingyenes Windows szoftverünkön keresztül.

- Szobaoldali légnyílások (beszívott levegő/elszívott levegő) kerek 50 mm-es szabványos átmérővel. A 4-es verziójú készülékekhez már nem szükséges adapterlemezt rendelni a helyiséglevegő-csatlakozás kialakításához (elszívás vagy a levegő befúvása egy másik helyiségből/egy másik helyiségbe a csatlakoztatott csövön keresztül). A cső a lamella helyett közvetlenül a burkolatba illeszthető.

 

A korábbi funkciók:

 

- A kompakt, mindössze 30x40x10 cm-es készüléktest.

- A ventilátorok 12 voltos egyenáramú motorokat használnak winglet technológiával.

Ezek a motorok a modern vezérléssel kombinálva lehetővé teszik az univerzális működést a csendes hálószobától a normál helyiségekig.

- Az érzékelővel vezérelt fagyvédelmi berendezés automatizált, és így még közelebb szabályoz a lehető legnagyobb hatékonysághoz.

- A három bővítőhelyes I²C-busznak köszönhetően további páratartalom-érzékelők csatlakoztathatók.

- A beépített időzítő lehetővé teszi mind az alap- és intenzív szellőztetés napi rendszerességgel történő váltását (pl. hálószoba), mind az ideiglenes intenzív szellőztetést gombnyomásra (pl. WC, konyha, dolgozószoba stb.). Az időzítő áramkimaradás ellen lítium CR2032 elemmel védett.

- Az alaplapi kártya lehetővé teszi a külső vezérlést, pl. a szobák jelenlétének ellenőrzésén keresztül szállodákban és ifjúsági szállókban, valamint a kapcsolást pl. egy WC túlfutási reléjével.

- Rugalmas programozás / frissítés Windows XP, Vista, Win7, Win10 operációs rendszerrel USB-kábelen keresztül (tartozék).

- A mikrokontroller SPI-buszának köszönhetően egy opcionális WLAN-modul is csatlakoztatható, ezzel WIFI-n keresztül is elérhető lett a berendezés.


 

Az árak 2021. május 15.-től érvényesek, 355 Ft/EUR árfolyamig, visszavonásig!

Ha érdeklődik, mindenképpen kérjen ajánlatot!

Részletes magyar nyelvű beépítési és használati útmutató:

bv-wrg-c-v4_hu-2021.pdf

A gyártó honlapja itt elérhető.