Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Bayernluft

Sajnos ezek a gépek a bizonytalan ideig nem rendelhetők!

A gyártó tájékoztatása szerint kiszámíthatatlanná váltak a beszállítói láncok, számos alkatrész és alapanyag nehezen hozzáférhető, ára pedig előre nem meghatározható. Ezért ezen gépekre történő megrendelések felvételét a gyátró biztonytalan ideig felfüggesztette!


AERTECH értékelés:

ár/érték arány:

teljesítmény:     

 

 

Ez a kompakt gép kiváló választás kisebb szobák, hálók, gyerekszobák, valamint fürdők, alagsori helyiségek szellőztetésére.

Talán az egyik leginkább sokoldalúan beépíthető berendezés. Kicsi a helyigénye, NAGYON csendes, és rugalmasan beépíthető akár két helyiség elszívására is alkalmas.

Falon kívülre vagy besüllyesztve is szerelhető.

Egyszerűen programozható: pl. ha a hálóban éjjel alacsonyabb fokozaton egy alapszellőzést szeretnénk, míg nappal egy magasabb fokozatú átszellőzést, néhány gombnyomással be tudjuk programozni a gépet.

Külön WINDOWS alkalmazás segíti a gyors, egyszerű programozást.

Opcionálisan páratartalom érzékelőket is be lehet építeni a friss és kidobott levegő ágba, s ennek segítségével mindig az optimális szellőzést biztosítja a gép, automatikusan (ezt a funkciót egyre többen kérik).

 

A berendezés egy egyszerűbb elektronikával és vezérléssel rendelkező Basic és egy sokkal több szolgáltatással rendelkező Comfort változatban kapható.

Basic:

Bayernfan Basic

Comfort:

Bayernfan Comfort

 

A Comfort változat új feljesztéseket kapott, így a 4. verzióban a gép fő tulajdonságai ezek:

 

- Az előlapi vezérlőpanel 10 gazdaságos kék LED-del rendelkezik. Ezek vagy állandóan kijelzik a készülék aktuális teljesítményét (diszkrét éjszakai fény, pl. a fürdőszobában), vagy az utolsó gomb megnyomása után 15 másodperccel kikapcsolnak (pl. a hálószobában). További üzemállapotok egy gombnyomással hívhatók elő.

- Külső USB-csatlakozó a ház külső oldalán. Az USB-kábel így akkor is csatlakoztatható, ha a készülék ajtaja zárva van, és az élő értékek megjeleníthetők ingyenes Windows szoftverünkön keresztül.

- Szobaoldali légnyílások (beszívott levegő/elszívott levegő) kerek 50 mm-es szabványos átmérővel. A 4-es verziójú készülékekhez már nem szükséges adapterlemezt rendelni a helyiséglevegő-csatlakozás kialakításához (elszívás vagy a levegő befúvása egy másik helyiségből/egy másik helyiségbe a csatlakoztatott csövön keresztül). A cső a lamella helyett közvetlenül a burkolatba illeszthető.

 

A korábbi funkciók:

 

- A kompakt, mindössze 30x40x10 cm-es készüléktest.

- A ventilátorok 12 voltos egyenáramú motorokat használnak winglet technológiával.

Ezek a motorok a modern vezérléssel kombinálva lehetővé teszik az univerzális működést a csendes hálószobától a normál helyiségekig.

- Az érzékelővel vezérelt fagyvédelmi berendezés automatizált, és így még közelebb szabályoz a lehető legnagyobb hatékonysághoz.

- A három bővítőhelyes I²C-busznak köszönhetően további páratartalom-érzékelők csatlakoztathatók.

- A beépített időzítő lehetővé teszi mind az alap- és intenzív szellőztetés napi rendszerességgel történő váltását (pl. hálószoba), mind az ideiglenes intenzív szellőztetést gombnyomásra (pl. WC, konyha, dolgozószoba stb.). Az időzítő áramkimaradás ellen lítium CR2032 elemmel védett.

- Az alaplapi kártya lehetővé teszi a külső vezérlést, pl. a szobák jelenlétének ellenőrzésén keresztül szállodákban és ifjúsági szállókban, valamint a kapcsolást pl. egy WC túlfutási reléjével.

- Rugalmas programozás / frissítés Windows XP, Vista, Win7, Win10 operációs rendszerrel USB-kábelen keresztül (tartozék).

- A mikrokontroller SPI-buszának köszönhetően egy opcionális WLAN-modul is csatlakoztatható, ezzel WIFI-n keresztül is elérhető lett a berendezés.


 

Az árak 2021. május 15.-től érvényesek, 355 Ft/EUR árfolyamig, visszavonásig!

Ha érdeklődik, mindenképpen kérjen ajánlatot!


Részletes magyar nyelvű beépítési és használati útmutató:

bv-wrg-c-v4_hu-2021.pdf

A gyártó honlapja itt elérhető.