Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Bemutatkozunk

Az AERTECH Szellőzéstechnika 2009-ben kezdte tevékenységét, azóta családi vállalkozásként működik az AERY Kft üzletágaként.

A kezdetekben páraszabályozott szellőzőrendszereket terveztünk és kiviteleztünk, amelyben kiemelt partnerünk volt (és mai is az) az AERECEO Légtechnika Kft.
Az első projektünk a saját házunk volt, amelyet 2008-ban építettünk.  Ezt a rendszert azóta folyamatosan üzemeltetjük, a legnagyobb megelégedésünkre:)

Ezután indítottuk el vállalkozásként tevékenységünket, mert nagyon sok barátunk, ismerősünk küzdött penészedéssel, párásodással.  Így páraszabályozott szellőztetőrendszerek tervezésével és kiépítésével indultunk el, és évről évre egyre több rendszert sikerült kiépítenünk. Lakások százaiban oldottuk meg tartósan a penészedés, párásodás problémáját.

2010-től elkezdtük bővíteni a tevékenységünket hővisszanyerős szellőztetőrendszerek tervezésével és kivitelezésével. Több gyártóval és forgalmazóval vettük fel a kapcsolatot, és kötöttünk megállapodást, akikkel mai napig szorosan együtt is működünk.

Kezdettől fogva fontos szempont volt számunkra az Ügyfeleink igényeinek alapos felmérése, megismerése, a kiváló ár/érték arányú részelemek felkutatása és beépítése, a teljes rendszerben való gondolkozás (amely nemcsak a szellőzőrendszerre, hanem a gépészet egyéb részegységeivel való kölcsönhatásokra is kiterjednek). Fontos számunkra a megbízhatóság, a teljes körű szolgáltatások biztosítása a felméréstől és konzultációtól a kivitelezésen át a karbantartásig.

Csapatunk jelenleg 4 fős, családi vállalkozásként dolgozunk, általában 2 fős csapatban. Minőségi szerszámokat használunk (pl. porelszívós koronafúrókat, minőségi akkus gépeket).

Tevékenységünket kezdetben az egész országban végeztük, de ahogy növekedett a megkeresések és megrendelések száma, ma már elsősorban Budapesten és kb. 100 km-es körzetében, illetve Közép- és Kelet-Magyarország néhány térségében dolgozunk (pl. Miskolc és Debrecen környéke).

Minősésítések, szakmai szervezetek:
A cégünk (AERY Kft) a MÉGSZ (Magyar Épületgépészek Szövetsége) tagja, valamint rendelkezik a MKIK regisztrált építőipai kivitelező nyilvántartási számmal (21A64930 - 2015.02.23 óta).
OPTEN "A" minősítéssel is rendelkezünk.

Kapcsolatok:

Nagy István ügyvezető, okl. gépészmérnök
Telefon: 06 30 948 1048
Email: nagy.istvan@aertech.hu

Nagy Szilárd projektmenedzser mérnök
Telefon: 06 70 408 3331
Email: nagy.szilard@aertech.hu