Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Bemutatkozunk

Az AERTECH Szellőzéstechnika 2009-ben kezdte tevékenységét, családi vállalkozásként működik az AERY Kft üzletágaként.

Az első időkben páraszabályozott szellőztetőrendszerek tervezésével és kiépítésével kezdtünk, mert nagyon sok barátunk, ismerősünk küzdött penészedéssel, párásodással. Lakások százaiban oldottuk meg tartósan a penészedés, párásodás problémáját.

2010-től elkezdtük bővíteni a tevékenységünket hővisszanyerős szellőztetőrendszerek felé. Egyre több gyártóval vettük fel a kapcsolatot, és kötöttünk megállapodást. Jelenleg olyan kiváló ár/érték arányú berendzéseket gyártó cégekkel vagyunk kapcsolatban, mint a Zehnder, HOVAL, Vent-Axia, AERECO P.Lemmens, Bayernluft, inVENTer stb. Csak minőségi alapanyagokból építkezünk, kiemelt beszállítónk például a LINDAB.

Kiskereskedelemmel nem foglalkozunk (kivéve decentralizált hővisszanyerős gépek), hanem elsősorban komplett projekteket vállalunk (tervezés, anyagbeszerzés, kivitelezés, beszabályozás, karbantartás).

Kezdettől fogva fontos szempont volt számunkra a megbízhatóság, a teljes körű szolgáltatások biztosítása a felméréstől és konzultációtól a kivitelezésen át a karbantartásig. Minőségi szerszámokkal dolgozunk.

Tevékenységi területünk: kezdetben az egész országban végeztük, de ahogy növekedett a megkeresések és megrendelések száma, ma már elsősorban székhelyünk, Jászberény 100-120 km-es körzetében dolgozunk (egy két kivétellel, pl. Miskolc és Debrecen környéke).

A következő településeken építettünk már hővisszanyerős rendszereket: Bábolna, Biatorbágy, Budapest, Budaörs, Cegléd, Csongrád, Debrecen, Dunakeszi, Ecser, Eger, Gödöllő, Hatvan, Hódmezővásárhely, Jászapáti, Jászberény, Jászfelsőszentgyörgy, Jászszentandrás, Kiskunfélegyháza, Kistarcsa, Kisvárda, Komárom, Kunhegyes, Miskolc, Nagytevel, Noszvaly, Paks, Pécel, Salgótarján, Szada, Tápiószentmárton, Vecsés, Vácduka, Veresegyház.

Minősésítések, szakmai szervezetek:

A cégünk (AERY Kft) a MÉGSZ (Magyar Épületgépészek Szövetsége) tagja, valamint rendelkezik a MKIK regisztrált építőipai kivitelező nyilvántartási számmal (21A64930 - 2015.02.23 óta).

Cégünk rendelkezik az ÉOE panaszmentességi igazolásával is.

Csapat

A csapatunk jelenleg 5 fős, általában 2-3 fős csapatokban dolgozunk.

 

Ha bármely kérdése van, kérem keressen bátran:

 

Nagy István

okl. gépészmérnök, ügyvezető

+36 30 9481048