Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Decentralizált hővisszanyerős gépek

 

Decentralizált hővisszanyerős gépek

Folyamatosan figyeljük a fejlesztéseket, egyre több gyártó jelenik meg a piacon az egyhelyiséges hővisszanyerős berendezések piacán.
Az általunk legjobbnak tartott, legtöbbször ajánlott és/vagy beépített és értékesített gépeket mutatjuk be röviden itt. E gyártók kiváló ár/érték arányú gépeket gyártanak és forgalmaznak. Persze más gyártók gépei felől is nyugodtan érdeklődjön nálunk, szívesen segítünk, ha tudunk (azaz ismerjük őket). Itt is fontos számunkra a minőség, a megbízhatóság, a biztos szakmai fejlesztői háttér és szerviz.


Klikkeljen a képekre a részletesebb információkért!

FRISS INFO!

Több, újabb fejlesztésű hőtárolós decentralizált gép került a látószögünkbe. Ezen gépek "etalonja" egyértelműen az inVENTer, azonban egyre több feltörekvő gyártó igyekszik utolérni őket (nem egyszerű feladat!)

Ár/érték arányban, minőségben, szolgáltatásokban az egyik trónkövetelő az Ambientika márka, amely több újítással próbál a piacvezető nyomába lépni.
Pl.a ventilátor a hőcserélő MÖGÖTT (a külső oldalon) van, így csökkentve a zajhatást. Tovább wireless+ változata vezetékezés nélkül költséghatékonyan szinkronizálja az egyes gépeket.
Legújabb "smart" változata 4 szenzorral (hőmérő, páraérzékelő, VOC érzékelő, alkonyérzékelő) rendelkezik, és WIFI-n keresztül okostelefonos applikációval vezérelhető, és szinkronizálhatók a lakáson belüli gépek. 

További részletekkel jövünk hamarosan, addig nézze meg ezt a prospetust, böngésszen a gépek, kiegészítők és információk között!

su-dwind-ambientika-folder-juli-2023-1.pdf


Ha bármelyik gép érdekelné, kérem hívjon vagy írjon emailt, vegye fel velünk a kapcsolatot!

vissza