Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Hogyan dolgozunk?

 1) Felmérés, tájékoztató ajánlat elkészítése

Minden új projekt információk gyűjtésével, a lehetőségek felmérésével kezdődik, majd ezek alapján egy ajánlatkéréssel folytatódik.

A hozzánk beérkezett ajánlatkérésekre egy tájékoztató ajánlatot készítünk, amely a megoldások koncepcióját tartalmazza a kérdőívünk kitöltött adatai, valamint az építészeti rajzok (alaprajz, metszetek) alapján. Az adatlap kitölthető közvetlenül a honlapunkról, vagy kérhet telefonos vagy személyes konzultációt is – ahogy Önnek kényelmesebb, hasznosabb.

Itt fontos megjegyeznünk: segítünk a HÁZ TELJES GÉPÉSZETÉBE ILLESZKEDŐ SZELLŐZÉSI RENDSZER kidolgozásában!!!

Sokszor hangsúlyoztuk, hogy a "rendszerszerű" gondolkozással Ön sok időt, idegeskedést, másra mutogatást, valamint jelentős üzemeltetési költséget is megspórolhat. Használja ki az egyes rendszerek (fűtés, hűtés, szigetelés, geotermikus energia, napenergia stb.) és a SZELLŐZÉS lehetséges összhangját.


2) A kiépítendő rendszer pontosítás, szerződéskötés

Ha tájékoztató ajánlatunk tetszik Önnek, és eldönti, hogy velünk szeretne tovább dolgozni, mindenképpen egy személyes konzultáció alapján pontosítjuk a megvalósítandó rendszer elvárt szolgáltatásait, megvizsgáljuk a kiépítés feltételeit, és véglegezzük a szerződést. Decentralizált berendezéseknél erre nem mindig van szükség, de ha a beépítéssel kapcsolatban kérdések merülnek, fel, nem érdemes kikerülni ezt a lépést.

Fontos, hogy a szerződéskötés követően egy részletes leírást biztosítunk Ügyfeleinkek, amely tartalmazza a szellőzési rendszer kiépítésével kapcsolatos összes fontos információt, méreteket, elektromos igényeket, kapcsolódási pontokat más szakiparokhoz (födémkészítés, álmennyezet, kondenzelvezetés, stb.). Így jelentősen csökken annak az esélye, hogy a megvalósítás fázisaiban egymást keresztezzük másokkal.

Fontos az is, hogy minél előbb legyen információnk a szellőzési rendszer kiépítését befolyásoló tervekről, elképzelésekről: a gép helyének elrendezése, álmennyezeti terv, világítási és bútorozási terv, külső homlokzati terv.

 

3) Megvalósítás, a rendszer átadása

Ezután a megegyezett ütemterv alapján kiépítjük a rendszert, majd beszabályozás után átadjuk, a használatot, a vezérlők működését és különösen a karbantartást (szűrők!!!) betanítjuk.

Ha később bármilyen kérdés felmerül, folyamatosan konzultálunk, ha szükséges, állítunk a rendszeren.

Ha minden jól megy, az egyetlen feladat a szűrők rendszeres ellenőrzése és cseréje lesz.

Igény esetén karbantartási szerződés keretében évente áttekintjük a rendszer működését, elemeit, a gép állapotát, a hőcserélők és szűrők állapotát, a csőhálózat állapotát.


Minden projektünk után gondoskodunk az alábbiakról (ügyfelünk igényei szerint természetesen):

  • Mindig készítünk beüzemelési jegyzőkönyvet, amely az átadási dokumentáció (géphasználat, vezérlő használati leírások, jótállási jegy, számlák és átadási jegyzőkönyvek) része.
  • A rendszer beszabályozásakor megmérjük a légáramot, és - ha szükséges - kiépítjük a későbbi ellenőrzés céljából mérési pontokat is.
  • Fontos, hogy az elosztó csőhálózat hozzáférhető legyen tisztítás céljából, ezért a kiépítésnél ezt szem előtt tartjuk.


Kérésre elvégezzük a rendszeres karbantartást (szűrőcsere, légáramok ellenőrzése, gép és egyéb eszközök ellenőrzése), karbantartási lapot mellékelve a géphez az elvégzett munkáról.

 


Hát, így dolgozunk mi. Professzionális gépekkel, folyamatosan gyarapodó tapasztalattal, kipróbált és megbízható munkatársakkal, bevélt minőségi partnerekkel. Remélem, Önnek is dolgozhatunk!