• Az új Zehnder Q sorozat

  Az új Zehnder Q sorozat

 • Zehnder decentralizált gépek

  Zehnder decentralizált gépek

  Entalpiás hőcserélővel

 • HomEvap központi párásítás

  HomEvap központi párásítás

 • GHT geotermikus hőcserélők

  GHT geotermikus hőcserélők

 • HOVAL prémium forgódobos gépek

  HOVAL prémium forgódobos gépek

 • Minőségi csőhálózatok

  Minőségi csőhálózatok

 • Zehnder LUNA légszelep

  Zehnder LUNA légszelep

  Zehnder LUNA légszelep

 • Műanyag és fém szögletes design rácsok

  Műanyag és fém szögletes design rácsok

Hogyan dolgozunk?

 1) Felmérés, tájékoztató ajánlat elkészítése

Minden új projekt információk gyűjtésével, a lehetőségek felmérésével kezdődik, majd ezek alapján egy ajánlatkéréssel folytatódik.

A hozzánk beérkezett ajánlatkérésekre egy tájékoztató ajánlatot készítünk, amely a megoldások koncepcióját tartalmazza a kérdőívünk kitöltött adatai, valamint az építészeti rajzok (alaprajz, metszetek) alapján. Az adatlap kitölthető közvetlenül a honlapunkról, vagy kérhet telefonos vagy személyes konzultációt is – ahogy Önnek kényelmesebb, hasznosabb.

Itt fontos megjegyeznünk: segítünk a HÁZ TELJES GÉPÉSZETÉBE ILLESZKEDŐ SZELLŐZÉSI RENDSZER kidolgozásában!!!

Sokszor hangsúlyoztuk, hogy a "rendszerszerű" gondolkozással Ön sok időt, idegeskedést, másra mutogatást, valamint jelentős üzemeltetési költséget is megspórolhat. Használja ki az egyes rendszerek (fűtés, hűtés, szigetelés, geotermikus energia, napenergia stb.) és a SZELLŐZÉS lehetséges összhangját.


2) A kiépítendő rendszer pontosítás, szerződéskötés

Ha tájékoztató ajánlatunk tetszik Önnek, és eldönti, hogy velünk szeretne tovább dolgozni, mindenképpen egy személyes konzultáció alapján pontosítjuk a megvalósítandó rendszer elvárt szolgáltatásait, megvizsgáljuk a kiépítés feltételeit, és véglegezzük a szerződést. Decentralizált berendezéseknél erre nem mindig van szükség, de ha a beépítéssel kapcsolatban kérdések merülnek, fel, nem érdemes kikerülni ezt a lépést.

Fontos, hogy a szerződéskötés követően egy részletes leírást biztosítunk Ügyfeleinkek, amely tartalmazza a szellőzési rendszer kiépítésével kapcsolatos összes fontos információt, méreteket, elektromos igényeket, kapcsolódási pontokat más szakiparokhoz (födémkészítés, álmennyezet, kondenzelvezetés, stb.). Így jelentősen csökken annak az esélye, hogy a megvalósítás fázisaiban egymást keresztezzük másokkal.

Fontos az is, hogy minél előbb legyen információnk a szellőzési rendszer kiépítését befolyásoló tervekről, elképzelésekről: a gép helyének elrendezése, álmennyezeti terv, világítási és bútorozási terv, külső homlokzati terv.

 

3) Megvalósítás, a rendszer átadása

Ezután a megegyezett ütemterv alapján kiépítjük a rendszert, majd beszabályozás után átadjuk, a használatot, a vezérlők működését és különösen a karbantartást (szűrők!!!) betanítjuk.

Ha később bármilyen kérdés felmerül, folyamatosan konzultálunk, ha szükséges, állítunk a rendszeren.

Ha minden jól megy, az egyetlen feladat a szűrők rendszeres ellenőrzése és cseréje lesz.

Igény esetén karbantartási szerződés keretében évente áttekintjük a rendszer működését, elemeit, a gép állapotát, a hőcserélők és szűrők állapotát, a csőhálózat állapotát.


Minden projektünk után gondoskodunk az alábbiakról (ügyfelünk igényei szerint természetesen):

 • Mindig készítünk beüzemelési jegyzőkönyvet, amely az átadási dokumentáció (géphasználat, vezérlő használati leírások, jótállási jegy, számlák és átadási jegyzőkönyvek) része.
 • A rendszer beszabályozásakor megmérjük a légáramot, és - ha szükséges - kiépítjük a későbbi ellenőrzés céljából mérési pontokat is.
 • Fontos, hogy az elosztó csőhálózat hozzáférhető legyen tisztítás céljából, ezért a kiépítésnél ezt szem előtt tartjuk.


Kérésre elvégezzük a rendszeres karbantartást (szűrőcsere, légáramok ellenőrzése, gép és egyéb eszközök ellenőrzése), karbantartási lapot mellékelve a géphez az elvégzett munkáról.

 


Hát, így dolgozunk mi. Professzionális gépekkel, folyamatosan gyarapodó tapasztalattal, kipróbált és megbízható munkatársakkal, bevélt minőségi partnerekkel. Remélem, Önnek is dolgozhatunk!


Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés