Hővisszanyerős szellőztetés az egész házra vagy egy helyiségre

AERTECH Szellőzéstechnika

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu

A MÉGSZ tagja

OPTEN "A" minősítés

Zehnder egyhelyiséges

Jelenleg (2022 február) a gyártó komoly és kiszámíthatatlan beszállítási nehézségei miatt ezekre a gépekre nem tudunk szállítási határidőt adni!AERTECH értékelés

Ár/érték arány:

Teljesítmény:   

ComfoSpot 50

ComfoAir 70

A Zehnder decentralizált gépcsaládja a legjobb prémium gépek közé tartozik, ugyanakkor ára a többi hasonló gépéhez képest ár/érték arányban nagyon kedvező!

Egyedi tulajdonságuk a mosható, speciális antibakteriális műanyagból készült entalpiás hőcserélő, amelynek köszönhetőn a nincs kondenzvíz, így a fagyásveszély gyakorlatilag nincs!

Mindkét gép kiváló radiális EC ventilátorokat kapott, így a gépek a szélnyomásra nem érzékenyek, megbízhatóan képesek a megadott légszállításon működni. 4 fokozatuk minden légcsere igényre megoldást nyújt.

E gépek akár hálószobába, akár nagyobb nappali-étkező-konyha helyiségbe is beépíthetők, és biztosítják a megfelelő minőségű tiszta, friss levegőt.

A ComfoAir 70 gép pedig akár kisebb lakás szellőztetésére is alkalmas berendezés, mivel két (vagy megfelelő körülmények eseténe akár több) helyiség szellőztetésére is alkalmas.

Az alábbi videókon még több részlet látható a gépekről:

 

 

 

Technikai részletek:Figyelem! A tájékoztató árak 360 Ft/EUR árfolyamon lettek meghatározva! A folyamatos beszállítói árváltozások miatt kérjük, pontos ajánlatért töltse ki ajánlatkérő oldalunkat!


Részletes használati útmutatók, információk:

comfospot50-utmutato_20180204_hu.pdf

comfoair70-utmutato_20180204_hu_v2.pdf

 

A Zehnder vonatkozó honlapja itt található!