• Zehnder gépek és megoldások

  Zehnder gépek és megoldások

 • Decentralizált hővisszanyerős gépek

  Decentralizált hővisszanyerős gépek

 • Egyhelyiséges hővisszanyerős gépek

  Egyhelyiséges hővisszanyerős gépek

 • Minőségi csőhálózatok

  Minőségi csőhálózatok

 • Geotermikus hőcserélők
 • HOVAL prémium forgódobos gépek

  HOVAL prémium forgódobos gépek

 • Vent-Axia gépek

  Vent-Axia gépek

 • Műanyag festhető design rácsok

  Műanyag festhető design rácsok

 • Padlórácsok

  Padlórácsok

 • Design légszelepek

  Design légszelepek

Hővisszanyerős szellőztetés

Tisztelettel üdvözlöm!

Segíteni szeretnénk Önnek, hogy modern, jól szigetelt lakásában, családi házában, irodájában egészséges, friss levegő vegye körül az év minden napján!

Ezeken az oldalakon központi hővisszanyerős szellőztető rendszerekkel és egyhelyiséges (decentralizált) hővisszanyerős berendezésekkel kapcsolatos információkkal találkozhat.

Cégünk gyártótól függetlenül mindig az Ön igényeinek legjobban megfelelő rendszert tervezi és építi meg. Ezért sokszor előfordul, hogy egy konkrét projektben a legjobb ár/érték arányú berendezéseket és eszközöket több gyártó kínálatából szállítjuk.

Ha megkeres minket, részletes konzultációval segítjük az Önnek leginkább megfelelő (ár/érték, minőség, beruházási keretösszeg, több fázisú kivitelezés stb.) hővisszanyerős szellőztetőrendszer kitalálásában, megtervezésében, kivitelezésében, beüzemelésében és folyamatos karbantartásában. Kiskereskedelemmel jelenleg csak a decentralizált gépek esetében foglalkozunk!

A célunk az, hogy sokéves tapasztalatainkat az Ön számára is átadhassuk egy jól megtervezett, kiépített és beszabályozott hővisszenyerős rendszer formájában.

Kérem, nézzen szét, keresse meg az Önt érdeklő információkat. ha pedig valamit nem talál, megtisztel, ha megkeres, hogy segíteni tudjunk Önnek.

Örülnék, ha tudnánk segíteni Önnek!

Tisztelettel és üdvözlettel:

Nagy István okl. gépészmérnök, ügyvezető


Központi hővisszanyerős szellőztető rendszerek

Részletesebb információk hővisszanyerős rendszerek tervezéséről, gépekről, friss levegő előkészítési lehetőségekről, elosztó csőhálózatról, beszabályozásról - és néhány gyakran felmerülő érdekes témáról (konyhai elszívás, kandalló, füstszűrés stb.)

Igen, ez érdekel...

Decentralizált hővisszanyerős gépek

Kiválasztási szempontok - mikor éri meg és mikor nem, előnyök és hátrányok, gépek többféle hővisszanyerési technológiával, beépítési feltételek és árak

Igen, ez érdekel...

Karbantartás, szerviz

Hővisszanyerős rendszerek műszeres beszabályozása és beüzemelése, gépek és rendszerelemek karbantartása és tisztítása, berendezések szervizelése garanciális időn túl

Igen, ez érdekel...

Céginformációk

Az "AERTECH Szellőzéstechnika" az AERY Kft. üzletága

Üzemeltető:
AERY Megoldások Szolgáltató Kft.
Székhely:
 
5100 Jászberény, Nemes utca 2.
Adószám: 
14836655-2-16

Telefon:
+36/30 9481048

E-mail:
info@aertech.hu