• Az új Zehnder Q sorozat

  Az új Zehnder Q sorozat

 • Decentralizált hővisszanyerős gépek

  Decentralizált hővisszanyerős gépek

 • Zehnder decentralizált gépek

  Zehnder decentralizált gépek

  Entalpiás hőcserélővel

 • Geotermikus hőcserélők

  Geotermikus hőcserélők

 • HOVAL prémium forgódobos gépek

  HOVAL prémium forgódobos gépek

 • Aereco hővisszanyerős gépek

  Aereco hővisszanyerős gépek

 • Vent-Axia gépek

  Vent-Axia gépek

 • Minőségi csőhálózatok

  Minőségi csőhálózatok

 • Műanyag festhető design rácsok

  Műanyag festhető design rácsok

 • Design légszelepek

  Design légszelepek

Hővisszanyerős szellőztetés

Tisztelettel üdvözlöm!

Segíteni szeretnénk Önnek, hogy modern, jól szigetelt lakásában, családi házában, irodájában egészséges, friss levegő vegye körül az év minden napján!

Ezeken az oldalakon központi hővisszanyerős szellőztető rendszerekkel és egyhelyiséges (decentralizált) hővisszanyerős berendezésekkel kapcsolatos információkkal találkozhat.

Cégünk gyártótól függetlenül mindig az Ön igényeinek legjobban megfelelő rendszert tervezi és építi meg. Ezért sokszor előfordul, hogy egy konkrét projektben a legjobb ár/érték arányú berendezéseket és eszközöket több gyártó kínálatából szállítjuk.

Ha megkeres minket, részletes konzultációval segítjük az Önnek leginkább megfelelő (ár/érték, minőség, beruházási keretösszeg, több fázisú kivitelezés stb.) hővisszanyerős szellőztetőrendszer kitalálásában, megtervezésében, kivitelezésében, beüzemelésében és folyamatos karbantartásában. Kiskereskedelemmel jelenleg csak a decentralizált gépek esetében foglalkozunk!

A célunk az, hogy sokéves tapasztalatainkat az Ön számára is átadhassuk egy jól megtervezett, kiépített és beszabályozott hővisszenyerős rendszer formájában.

Kérem, nézzen szét, keresse meg az Önt érdeklő információkat. ha pedig valamit nem talál, megtisztel, ha megkeres, hogy segíteni tudjunk Önnek.

FONTOS! Egy hővisszanyerős szellőztető rendszer sok összetevőből áll, nem csak a gép számít! Nem egyszerű összehasonlítani több ajánlatot, mert minden egyes részegység fontos (a gép tudja a szükséges légszállítást? csendes lesz? takarítható? beszabályozható? stb.). Egy jó rendszer a tervezéssel kezdődik, az pedig konzultációval, adatgyűjtéssel, "informálódással". Az olcsóbb itt is drágább lehet, de Ön biztosan nem néhány csak évre tervez szellőzést kiépíteni!

Mielőtt dönt, keressen meg bátran. Örülnék, ha tudnánk segíteni Önnek!

Tisztelettel és üdvözlettel:

Nagy István okl. gépészmérnök, ügyvezető


Központi hővisszanyerős szellőztető rendszerek

Részletesebb információk hővisszanyerős rendszerek tervezéséről, gépekről, friss levegő előkészítési lehetőségekről, elosztó csőhálózatról, beszabályozásról - és néhány gyakran felmerülő érdekes témáról (konyhai elszívás, kandalló, füstszűrés stb.)

Igen, ez érdekel...